Wat Wij Doen

Bij KASKON doen we niets liever dan samen met u bouwen aan de allerbeste eindresultaten. We geven niet alleen advies, maar denken ook met u mee op de bouwplaats. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring zijn we inmiddels specialist op het gebied van woningbouwconstructies, prefabconstructies en bouwveiligheid.

Prefabconstructies

Of het nu gaat om trappen, bordesjes of andere prefab betonconstructies; bij KASKON kunnen we nagenoeg alles ontwikkelen wat u wilt. Wij zorgen voor de juiste tekeningen en berekeningen, onze vaste fabrikant zorgt voor de productie. En u? U krijgt de producten netjes op de bouwplaats geleverd.

Custom-projecten

Heeft u een project van compleet andere aard en wilt u graag met KASKON samenwerken? Geen probleem. Onze dienstverlening gaat namelijk veel verder dan advies bij woningbouw, prefab of bouwveiligheid. Wij zijn ook uw adviserende partij als het gaat om de bouw van scholencomplexen, zorgcomplexen, renovaties, herbestemmingen
en schade expertise.

Woningbouwconstructies

Bij KASKON werken we veel samen met partijen in de woningbouw. Aantallen van 1600 woningbouwprojecten per jaar zijn ons niet vreemd. Als vanzelfsprekend hebben we daardoor een serieuze expertise opgebouwd als het gaat om advies in woningbouwconstructies.

Bouwveiligheid

Tijdens ons werk hebben we méér dan eens moeten constateren dat er op de bouwplaats nog veel te verbeteren valt op het gebied van veiligheid. Ondertussen is onze interesse op dit gebied overgegaan in een ware passie. Ons doel? De Nederlandse bouwplaatsen veiliger maken en u beschermen tegen ongewenste veiligheidsincidenten. Wij laten u zien waar u zoal op moet letten en geven u concrete oplossingen om de bouwplaats een veilige plek te maken voor íedereen.

Wat wij doen voor u

Wij zien er nu al naar uit om met u kennis te maken. U ook? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!